Motivatie

9 nov. 2011

Sub-demnitatea umană


Sub-demnitatea umană: oameni îngenunchiați în ... spatele consilierilor locali!

Nu știu ce să comentez mai întâi: demnitatea umană ajunsă sub pulberea uliței,  grotescul intelectualului îngenunchiat în spatele alesului local, scroafa îngrășată de prostia și ignoranța noastră de non-cetățeni,  mârlănia impasibilă a bădăranului stând întors cu spatele la femeia îngenunchiată în fața osânzei locale? Lacrimile copilului privindu-și tatăl cu demnitatea distrusă?Oameni buni, ce se întâmplă cu voi? Ați lăsat slugile să vă secătuiască ființa, le-ați dat ultima bucățică din farfuria copiilor voștri? Și acum, ... acum vindeți demnitatea copiilor voștri, aruncându-i prin exemplul vostru într-o sclavie din care nu vor mai ști că au voie să iasă!


________________

Priviți-le figurile cu atenție, ... aroganță, îmbuibare, nesimțire ... beția puterii urmată de letargia provocată de ignoranța noastră.

(sursa foto: www.adevarul.ro)

2 comentarii:

  1. da' ce reprezinta pozele alea? cine e tipul cu fular rosu (sau e portocaliu? ca nu prea se distinge bine) si care e legatura dintre poze si text?

    RăspundețiȘtergere
  2. deci, în poza 1 - actorii Gălățeni îngenunchiați în spatele

    în poza 2 - culoarea nu mai contează, e PDL ist dar foarte bine putea să fie PSD, PNL etc .. Uite-te la fălci, e politicianul român autentic.

    RăspundețiȘtergere